Path of Exile är det nya Diablo 2

Path of Exile är ett action RPG precis som Diablo 2 som har utvecklats av oberoende spelare i Nya Zeeland. Spelet har en fri ekonomi och endast försäljning av varor som inte påverkar spelet säljs av utvecklarna. Passa på nu att köpa Path of Exile items på exalteditems.com innan priset går upp för mycket!

WoW fortfarande mest populära MMORPG

Enligt xfire så är WoW fortfarande världens mest populära MMORPG efter 8.5 år i branchen. På andra plats kommer Guild Wars 2. På tredje plats kommer Path of Exile och på fjärde plats kommer Diablo 3. Path of Exile och Diablo 3 är väl egentligen Action RPGs men sak samma.

Xfire är en instant messaging service för dataspelare och har därtill server browser och en mängd andra funktioner. Statistik från alla användare lagras på xfire.coms egna server och presenteras näranog i realtid. Eftersom det är en så populär mjukvara så anses denna statistik ge en god fingervisning om hur populära olika onlinespel är i relation till varandra.

IGE får utmärkelser för sin försäljning av WoW gold

IGE får pris för sitt WoW goldSilver i att sälja WoW goldIGE, de säljare av WoW gold som vi anser är de bästa på marknaden har fått utmärkelser för sin försäljning. Vi är övertygade att vi har gjort rätt val när vi bedömde dem som de bästa säljarna och har fortfarande inte fått ett enda klagomål. 100% nöjda kunder talar sitt tydliga språk!

Ytterligare nya uppdateringar på WoW gold

Vi har nu snyggat till framsidan och använder oss av mer grafik än tidigare. Vi hoppas att ni gillar det lika mycket som vi gör.

Nytt på WoW Gold

Den här webbplatsen har nu fått en ny struktur och flera nya undersidor. Vi kommer till exempel att bygga vidare på våra artiklar om WoW Gold-försäljningen som fenomen och en WoW Gold köpar-guide för dem som vill testa att köpa wow gold utan att behöva riskera att drabbas av någon av alla dåliga säljare där ute. Ni är även välkomna att kommentera och diskutera guiden och ortiklarna!

EDIT: På grund av överdrivna mängder spam är nu kommentarsmöjligheterna avstängda tills vidare. Ni som fortfarande vill hålla en dialog med oss om WoW gold är dock såklart välkomna att göra det via e-post. Vår adress finns på kontaktsidan. Väl mött! (de riktiga spelarna alltå, inte spammarna)

Påstått kinesiskt förbud mot WoW gold farming

Uppdatering 2 Juli 2009: Newsweek har till slut ändrat den felaktiga rubriken i sin artikel till att inte längre påstå att WoW gold farming färbjuds i Kina.

För några timmar sedan började en mängd artiklar som påstår att den kinesiska regeringen förbjuder WoW gold farming synas på webben. Den första artikeln på Newsweek påstår att Kina har förbjudit gold farming men om man läser artikeln så säger den egentligen följande:

Den populäraste ”virtuella” valutan, den så kallade ”QQ”-valutan, i Kina är en form av virtuella krediter tillhandahållna av det kinesiska företaget Tencent

Och senare i artikeln:

[Den kinesiska] regeringen motiverar förbudet mot virtuella valutor som ett sätt att förhindra olagligt spel och dobbel, och öven andra olagliga Internet-aktiviteter.

Så min slutsats är att det alltså handlar om först och främst QQ-valutan, och alltså inte WoW Gold-industrin. Det är inget mer än en tillskruvad rubrik på en artikel som egentligen handlar om en lag som inte är så kontroversiell. QQ används troligen ibland till att kringgå de kinesiska anti-spel-lagarna, men det används inte WoW gold till.